Om

Om

På denne siden vil jeg gjerne fortelle om meg selv og hvem jeg er.

Mitt navn er Finn Berg. Jeg er 25 år gammel og studerer markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen). Dette er mitt fjerde semester, hvor jeg har valgt å spesialisere meg i digital markedsføring.

Som så mange andre drømte jeg som liten om å bli en fotballspiller som skulle kunne reise verden rundt og konkurrere på et lag hvor alt til syvende og sist handlet om beina, nå handler det mer om mine fingre som trykker ned på tastaturet. Med interessante temaer innen markedsføring. Jeg har tatt erfaringer og kunnskap med meg, og jeg fungerer fortsatt godt innad i et lag, og selvstendig.

Tidligere har jeg prøvd meg på noe helt annet, juni 2016 tok jeg et fagbrev i Møbeltapetsering. Her lærte jeg at en jobb aldri kan gjøres perfekt, omstopping og trekking av sofa kan alltids få et bedre resultat. Dette tar jeg med meg inn i den digitale verden, man vil aldri oppleve en perfekt digital markedsføring. Det er noe man alltid kan gjøre bedre, og må jobbe målrettet om å få det beste tenkelige resultatet.

Fra ung alder har jeg fått vært med på internetts reise, og jeg har alltid hatt interesse for teknologien som ligger bak, både i spill og utviklingen av internettsider. Jeg har til og med bygget min egen datamaskin, som gir meg mye forståelse og nyttig informasjon over hvordan teknologien fungerer. Jeg er oppdatert og aktiv på nyheter som kommer for det digitale.

Med denne bloggen ønsker jeg å skrive innlegg som kan vekke interesse hos mine lesere, og som kan være interessant og lærerikt å følge med på! Sitter man inne med noe spørsmål, er det bare å kontakte meg!

For å se andre blogginnlegg fra mine medstudenter i digital markedsføring, klikk her: DIG2100.no